Ik voelde me vanaf de eerste dag meteen aanvaard.

Devon startte begin 2021 als tijdelijke laborant op de kwaliteitsdienst. Een halfjaar later kreeg hij de kans om procesoperator te worden. “Ik had nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden”, vertelt hij. Devon heeft een Autisme Spectrum Stoornis waardoor hij iets meer tijd nodig heeft om zich aan te passen. “Door mijn stoornis heb ik wat explicietere uitleg nodig, maar iedereen is geduldig met mij en dat voelt goed aan. De collega’s hebben respect voor mijn situatie.”

“Hier krijg je echt de tijd om jezelf te ontwikkelen, op je eigen tempo. Tijdens het eerste gesprek was er al meteen een bepaalde klik, een connectie die ik nooit eerder bij een ander bedrijf had gevoeld. Dat was een uniek moment. Hoe dat kwam? Er werd oprecht naar mij geluisterd. Ik gaf aan dat ik iets meer tijd nodig heb om mij aan te passen en dat was totaal geen probleem.”

"Door mijn Autisme Spectrum Stoornis heb ik wat explicietere uitleg nodig, maar iedereen is geduldig met mij en dat voelt goed aan."

Devon, Operator

“Dat doet iets met een mens”

Naast de struikelblokken die ASS met zich meedragen, ziet Devon zeker ook positieve punten. “Iedereen is natuurlijk anders, maar mensen met een Autisme Spectrum Stoornis hebben vaak oog voor detail. Ik merk van mezelf dat ik snel vreemde granen oppik. En die capaciteit kan ik goed gebruiken in mijn functie.”

Devon weet als geen ander dat hij in een graandioos familiebedrijf is terechtgekomen. “Zo waren alle medewerkers uitgenodigd wanneer Mathieu Maselis trouwde. Toen mijn grootouders stierven, kreeg ik een handgeschreven brief van Patrick Maselis. Op zo’n moment doet dat toch iets met een mens. Een familialere werkomgeving kan ik mij daarom niet inbeelden. Iedereen is meegaand en heeft begrip voor elkaars situatie.”

Ontdek wat de collega's van Devon drijft

Waarom kiezen voor Maselis?

Werkzekerheid

Maselis bestaat bijna 200 jaar, met een blijvende honger naar meer granen. Praktisch voortdurend zijn we productiecapaciteit aan het uitbreiden om onze bestaande en nieuwe klanten te helpen groeien. Als producent van basisproducten voor kleine en grote voedingsbedrijven in binnen- en buitenland blijven we er in slagen om jaarlijks te groeien.

Interessante ligging

Onze productie is gelegen nabij het station van Roeselare, ideaal om files te vermijden. Kom je toch met de auto, de op- en afritten van de autosnelwegen richting Kortrijk of Brugge zijn 10min verderop. Uiteraard verwelkomen we fietsers met een ruime fietsenstalling en het Roeselaarse stadscentrum is dichtbij voor aankopen of een terrasje te doen.

Nieuwste technologieën

Binnen Maselis zijn we steeds op zoek naar de nieuwste technologieën op de markt om onze kwaliteitsstandaard te verhogen, moeilijke of repeterende taken te automatiseren en onze groei te helpen vooruitduwen. Industrie 4.0? Wij zijn al begonnen!

Bekijk onze vacatures

Ben jij ook 100% graandioos?

Bekijk onze vacatures

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!