Algemeen

Maselis NV is een familiale onderneming, die haar Roeselaarse wortels steeds trouw bleef. Tijdens ons bijna 200-jarig bestaan, evolueerde Maselis van de oorspronkelijke activiteit in zaaigranen naar veevoeder, om uiteindelijk uit te groeien tot een toonaangevende graanverwerker voor humane voeding.

Het aanwenden van nieuwe technieken en vernieuwde procedures zorgden voor een steeds grootschaligere verwerking van grondstoffen tot ingrediënten met toepassingen in diverse producten die wij dagelijks consumeren. De bewerkte granen vinden we dan ook terug in ontbijtgranen, chips, bieren, koeken,…. Onze producten zie je niet, maar je proeft het verschil!

De NV Maselis heeft een duidelijke visie en missie. We willen nu eenmaal 'de' professionele partner zijn voor diverse voedingsbedrijven in binnen- en buitenland.

Waarom kiezen voor Maselis?

Werkzekerheid

Maselis bestaat bijna 200 jaar, met een blijvende honger naar meer granen. Praktisch voortdurend zijn we productiecapaciteit aan het uitbreiden om onze bestaande en nieuwe klanten te helpen groeien. Als producent van basisproducten voor kleine en grote voedingsbedrijven in binnen- en buitenland blijven we er in slagen om jaarlijks te groeien.

Interessante ligging

Onze productie is gelegen nabij het station van Roeselare, ideaal om files te vermijden. Kom je toch met de auto, de op- en afritten van de autosnelwegen richting Kortrijk of Brugge zijn 10min verderop. Uiteraard verwelkomen we fietsers met een ruime fietsenstalling en het Roeselaarse stadscentrum is dichtbij voor aankopen of een terrasje te doen.

Nieuwste technologieën

Binnen Maselis zijn we steeds op zoek naar de nieuwste technologieën op de markt om onze kwaliteitsstandaard te verhogen, moeilijke of repeterende taken te automatiseren en onze groei te helpen vooruitduwen. Industrie 4.0? Wij zijn al begonnen!

Bekijk onze vacatures

Ben jij ook 100% graandioos?

Bekijk onze vacatures

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!