“Nog geen seconde spijt van vaste job na vakantiewerk”

Dat een vakantiejob soms de vliegende start is van een succesvolle carrière bewijst Eline. In 2001 spendeerde Eline een deel van haar zomervakantie als jobstudent bij Maselis. Enkele maanden later, in het eerste trimester van haar laatste jaar accountancy-fiscaliteit werd ze gebeld. Of ze na haar eindexamens wou starten?  Ruim 20 jaar later staat ze nog steeds achter haar volmondige ‘ja’ van toen.

Onmisbare schakel

Als binnendienstmedewerker is Eline een onmisbare schakel in de dagelijkse productie van ingrediënten op basis van granen voor de voeding. Ze maakt de plannen voor de aanvoer van grondstoffen per boot, verwerkt en controleert de verkooporders, en maakt de facturen op. Om maar enkele van haar belangrijke taken op te noemen.

“Die grote variatie houdt de job boeiend,” zegt Eline, “zelfs na al die jaren. Bovendien ben ik leergierig. Ook de digitalisering van het bedrijf was dus een fijne uitdaging.

Wederzijds respect motiveert om het beste van mezelf te geven.

Eline, drijvende kracht op de binnendienst

Wederzijds respect

In 2001 nam Eline als jobstudent de taken op zich van een geroutineerde medewerker die met verlof ging. Een vuurdoop van formaat. “Ik begon vol goede moed en had de complexiteit misschien een beetje onderschat, maar ik groeide in mijn werk. Na een maand te proeven van het echte leven had ik de smaak te pakken. Toen ik aan het begin van mijn laatste jaar een job aangeboden kreeg direct na mijn afstuderen, zag ik dat meteen zitten.”

Vandaag zijn dezelfde troeven die toen overtuigden nog steeds actueel. “Als jobstudente voelde ik me al gewaardeerd en dat is nog steeds zo. Het wederzijds respect motiveert om altijd het beste van jezelf te geven. Natuurlijk is er af en toe gezonde stress, maar dat hoort erbij. Ik hoop hier nog lang op post te blijven.”

Ontdek wat de collega's van Eline drijft

Waarom kiezen voor Maselis?

Werkzekerheid

Maselis bestaat bijna 200 jaar, met een blijvende honger naar meer granen. Praktisch voortdurend zijn we productiecapaciteit aan het uitbreiden om onze bestaande en nieuwe klanten te helpen groeien. Als producent van basisproducten voor kleine en grote voedingsbedrijven in binnen- en buitenland blijven we er in slagen om jaarlijks te groeien.

Interessante ligging

Onze productie is gelegen nabij het station van Roeselare, ideaal om files te vermijden. Kom je toch met de auto, de op- en afritten van de autosnelwegen richting Kortrijk of Brugge zijn 10min verderop. Uiteraard verwelkomen we fietsers met een ruime fietsenstalling en het Roeselaarse stadscentrum is dichtbij voor aankopen of een terrasje te doen.

Nieuwste technologieën

Binnen Maselis zijn we steeds op zoek naar de nieuwste technologieën op de markt om onze kwaliteitsstandaard te verhogen, moeilijke of repeterende taken te automatiseren en onze groei te helpen vooruitduwen. Industrie 4.0? Wij zijn al begonnen!

Bekijk onze vacatures

Ben jij ook 100% graandioos?

Bekijk onze vacatures

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!