“Open communicatie en realistische planning”

Van operator aan de stortput tot ploegchef van de vlokkerij. Andy maakte 2 jaar geleden de switch. Hij kent de productieflow bij Maselis ondertussen door en door. “Elke operator helpt mee garanderen dat de bestellingen tijdig klaar staan voor onze klanten. Mijn taak is in de eerste plaats de planning realistisch op te stellen”, legt Andy uit.

Pijnpunten detecteren en kansen verzilveren

Proactieve medewerkers tillen Maselis als productiebedrijf naar een hoger niveau. Zeker mensen met een visie, zoals Andy. Als ploegleider doet hij namelijk zoveel meer dan enkel de productieplanning opstellen. “Ik probeer de operatoren in mijn team zo goed mogelijk te begeleiden in hun taken. Opleiden, pijnpunten aanpakken, optimalisaties zoeken: in overleg streven we voortdurend naar verbetering.”

Zo is er bijvoorbeeld een nieuwe jobtrainingskaart voor nieuwkomers. Die bevat parameters voor kennis en vaardigheden. Dat maakt een betere screening en individuele opleiding voor bepaalde handelingen mogelijk. “Om als team te blijven groeien”, benadrukt Andy.

Je baas die je fietsploeg sponsort uit eigen overtuiging, best bijzonder.

Andy, ploegchef

Meer dan het bedrijf alleen

Dat Andy de kans kreeg om door te groeien binnen het bedrijf en een functie in een dagsysteem te krijgen is ongetwijfeld een troef voor hem. Toch zijn er minstens evenveel andere redenen op en naast het werk die Maselis volgens hem tot topbedrijf maken voor zijn medewerkers.

“Van kleine dingen zoals gratis fruit op het werk tot grote activiteiten na het werk”, legt Andy uit. “Zo gingen we met het volledige bedrijf op reis en waren onze partners ook uitgenodigd. Bovendien steunt Patrick Maselis met plezier lokale verenigingen. Zo kan mijn eigen fietsploeg op sponsoring rekenen en ondersteunt hij de organisatie van een jaarlijks fietsevenement voor de collega’s. Als blijk van waardering en met oprecht respect voor zijn personeel.”

Ontdek wat de collega's van Andy drijft

Waarom kiezen voor Maselis?

Werkzekerheid

Maselis bestaat bijna 200 jaar, met een blijvende honger naar meer granen. Praktisch voortdurend zijn we productiecapaciteit aan het uitbreiden om onze bestaande en nieuwe klanten te helpen groeien. Als producent van basisproducten voor kleine en grote voedingsbedrijven in binnen- en buitenland blijven we er in slagen om jaarlijks te groeien.

Interessante ligging

Onze productie is gelegen nabij het station van Roeselare, ideaal om files te vermijden. Kom je toch met de auto, de op- en afritten van de autosnelwegen richting Kortrijk of Brugge zijn 10min verderop. Uiteraard verwelkomen we fietsers met een ruime fietsenstalling en het Roeselaarse stadscentrum is dichtbij voor aankopen of een terrasje te doen.

Nieuwste technologieën

Binnen Maselis zijn we steeds op zoek naar de nieuwste technologieën op de markt om onze kwaliteitsstandaard te verhogen, moeilijke of repeterende taken te automatiseren en onze groei te helpen vooruitduwen. Industrie 4.0? Wij zijn al begonnen!

Bekijk onze vacatures

Ben jij ook 100% graandioos?

Bekijk onze vacatures

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!