“Technische interesse blijven prikkelen”

In een modern en veelzijdig bedrijf als Maselis heb je als onderhoudstechnieker altijd nieuwe uitdagingen. Vraag het maar aan Danny, al 11 jaar technische krak op de werkvloer. “Initieel zocht ik een job dichter bij huis, in de buurt van Bavikhove. Dit bedrijf leek me meteen de moeite om wat verder te rijden.”

Beter voorkomen dan genezen

Het onderhoudsteam focust vooral op preventief onderhoud van het machinepark en de infrastructuur. Door alles in topconditie te houden, voorkomen Danny en zijn collega’s storingen en onvoorziene stilstanden. Problemen vermijden is nu eenmaal beter dan ze oplossen.

Doet zich toch een storing voor, dan stellen Danny en zijn team alles in het werk om snel terug perfect te draaien. “Soms is de oplossing eenvoudig, andere keren is het complexer. Zelfs na meer dan 10 jaar sta ik soms voor ongekende problemen. Dat houdt het boeiend. De interesse in techniek zat er bij mij al vroeg in en die deel ik graag met nieuwe krachten”, zegt Danny.

Een moderne werkplaats met onze eigen werkbank en gereedschap. Maselis is de omweg waard.

Danny, Onderhoudstechnieker

Overstap naar dagwerk

Na 18 jaar bij een ander bedrijf ging Danny in 2010 op zoek naar een nieuwe job, bij voorkeur in een dagschema. Een Roeselaars uitzendkantoor belde hem op. Hoewel Danny bij voorkeur in de buurt van zijn woonplaats Bavikhove wou werken, ging hij toch eens langs bij Maselis. “Het klikte meteen”, herinnert Danny zich. “Toen ik na 10 jaar wat minder uren wilde doen, bekeek de directie meteen hoe we dat konden invullen. Het was me echt gegund om het wat rustiger aan te doen.”

Vandaag werkt de onderhoudstechnieker 4/5. En dat doet hij naar eigen zeggen in optimale omstandigheden. “Onze uitrusting en technische ruimte zijn echt perfect”, legt hij uit. “Waar het in veel bedrijven materiaal delen is en de technische dienst ergens in een hoekje belandt, hebben we een volwaardige en moderne werkplaats met elk onze eigen werkbank en ons eigen gereedschap. Fijn werken zo.”

Ontdek wat de collega's van Danny drijft

Waarom kiezen voor Maselis?

Werkzekerheid

Maselis bestaat bijna 200 jaar, met een blijvende honger naar meer granen. Praktisch voortdurend zijn we productiecapaciteit aan het uitbreiden om onze bestaande en nieuwe klanten te helpen groeien. Als producent van basisproducten voor kleine en grote voedingsbedrijven in binnen- en buitenland blijven we er in slagen om jaarlijks te groeien.

Interessante ligging

Onze productie is gelegen nabij het station van Roeselare, ideaal om files te vermijden. Kom je toch met de auto, de op- en afritten van de autosnelwegen richting Kortrijk of Brugge zijn 10min verderop. Uiteraard verwelkomen we fietsers met een ruime fietsenstalling en het Roeselaarse stadscentrum is dichtbij voor aankopen of een terrasje te doen.

Nieuwste technologieën

Binnen Maselis zijn we steeds op zoek naar de nieuwste technologieën op de markt om onze kwaliteitsstandaard te verhogen, moeilijke of repeterende taken te automatiseren en onze groei te helpen vooruitduwen. Industrie 4.0? Wij zijn al begonnen!

Bekijk onze vacatures

Ben jij ook 100% graandioos?

Bekijk onze vacatures

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!