“Doen wat je graag doet, da’s het belangrijkste.”

Wat begon met het lezen van een leuke Facebookpost, mondde uit tot een graandioze job als analist-programmeur bij Maselis.

Voldoening

Hij was 56 lentes jong wanneer Hugo besliste om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het begon allemaal op Facebook waar een gedeelde Facebookpost z’n aandacht trok. Een vriend had een vacature voor analist-programmeur gedeeld die Hugo had opgepikt. “Ik heb die vriend meteen gecontacteerd om wat info in te winnen over het bedrijf. Ik polste ook naar de werksfeer bij Maselis. Ik kreeg het antwoord dat ik het mij zeker niet ging beklagen wanneer ik er aan de slag zou gaan.”

Niet dat Hugo actief op zoek was naar een nieuwe job, maar de jobinvulling bij zijn toenmalige werkgever beantwoordde niet meer aan zijn verwachtingen. “Ik merkte dat ik minder gemotiveerd naar het werk ging en dat het takenpakket me steeds minder lag. Uiteindelijk moet je je goed voelen op je werk en voldoening krijgen uit wat je presteert. Daar draait het tenslotte om.”

“Je krijgt hier de vrijheid om dingen uit te proberen. Je mag zelf beslissen op welke manier je de opdrachten tot een goed einde brengt. En dat stimuleert je.”

Hugo, Analist-programmeur

“Dit maak je nergens anders mee.”

Dat Hugo gefascineerd is door alles wat met programmeerwerk te maken heeft, staat buiten kijf. Hij doet wat hij graag doet en is gemotiveerder dan ooit. “Je krijgt hier de vrijheid om dingen uit te proberen. Je mag zelf beslissen op welke manier je de opdrachten tot een goed einde brengt. En dat stimuleert je.” De leuke extraatjes die de medewerkers krijgen, dat is een surplus. “Ik heb al vaak in mezelf gedacht ‘dit maak je nergens anders mee.’ Van een cadeaubon in een sportwinkel tot een etentje in een sterrenrestaurant… De extraatjes hier zijn zeer genereus. Daaraan merk je gewoon dat werkelijk iedereen gewaardeerd wordt.”

Ontdek wat de collega's van Hugo drijft

Waarom kiezen voor Maselis?

Werkzekerheid

Maselis bestaat bijna 200 jaar, met een blijvende honger naar meer granen. Praktisch voortdurend zijn we productiecapaciteit aan het uitbreiden om onze bestaande en nieuwe klanten te helpen groeien. Als producent van basisproducten voor kleine en grote voedingsbedrijven in binnen- en buitenland blijven we er in slagen om jaarlijks te groeien.

Interessante ligging

Onze productie is gelegen nabij het station van Roeselare, ideaal om files te vermijden. Kom je toch met de auto, de op- en afritten van de autosnelwegen richting Kortrijk of Brugge zijn 10min verderop. Uiteraard verwelkomen we fietsers met een ruime fietsenstalling en het Roeselaarse stadscentrum is dichtbij voor aankopen of een terrasje te doen.

Nieuwste technologieën

Binnen Maselis zijn we steeds op zoek naar de nieuwste technologieën op de markt om onze kwaliteitsstandaard te verhogen, moeilijke of repeterende taken te automatiseren en onze groei te helpen vooruitduwen. Industrie 4.0? Wij zijn al begonnen!

Bekijk onze vacatures

Ben jij ook 100% graandioos?

Bekijk onze vacatures

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!