“Alles is bespreekbaar.”

“Een cultuur waarin iedereen elkaar telkens wil verbeteren”, zo schetst Maxime Deprez uit Blankenberge de uitmuntende werksfeer bij Maselis. Maxime werkt er als projectmanager en volgt alle (nieuwe) investeringsprojecten op van A tot Z. Dat gaat over de aankoop van een nieuwe machine om de capaciteit uit te breiden tot bijvoorbeeld de creatie van een nieuwe productielijn. En als klap op de vuurpijl werd het energiebeheer ook meegenomen in zijn takenpakket.

Een vooruitstrevende mindset

Dat was ook de voornaamste reden waarom Maxime van job veranderde. “In eerste instantie sprak de jobinhoud mij enorm aan. Zo kom ik met heel veel partijen in contact, van productieverantwoordelijken tot leveranciers. En dat energieverhaal is ook een extra pluspunt. Komt daar ook nog eens bij dat je in aanraking komt diverse takken van onze industrie. Iedere dag vers brood op de plank, een fris pintje, een kommetje ontbijtgranen, … de kiem van al dat lekkers ligt bij Maselis.”

Maxime werkt sinds juli 2022 bij Maselis en leert continu bij. Door de hoge anciënniteitsgraad binnen het bedrijf kunnen nieuwe medewerkers instant rekenen op de kennis en knowhow van de collega’s en wordt iedereen automatisch naar een hoger niveau getild. “Je merkt aan alles en iedereen dat Maselis vooruit wil. Dat bewijzen bijvoorbeeld de investeringen in bedrijf Borlix in Zeebrugge. Maselis kijkt naar de toekomst en het gaat ook effectief snel vooruit.”

“Door de korte communicatielijnen krijg je heel snel een antwoord op je vraag of worden suggesties rap opgepikt."

Maxime, Projectmanager

Graandioze communicatielijnen

Nog een element waar Maxime voor de volle 100% achter staat, is de interne communicatie. “Door de korte communicatielijnen krijg je heel snel een antwoord op je vraag of worden suggesties rap opgepikt. Er heerst een zekere openheid binnen het bedrijf waardoor iedereen alles tegen elkaar kan vertellen. Je merkt eveneens dat men niet is vastgeroest in bepaalde denkwijzen. De organisatie staat open voor ideeën, voor verbetering. En ook dat bewijst terug de wil om vooruit te gaan in dit bedrijf.”

Ontdek wat de collega's van Maxime drijft

Waarom kiezen voor Maselis?

Werkzekerheid

Maselis bestaat bijna 200 jaar, met een blijvende honger naar meer granen. Praktisch voortdurend zijn we productiecapaciteit aan het uitbreiden om onze bestaande en nieuwe klanten te helpen groeien. Als producent van basisproducten voor kleine en grote voedingsbedrijven in binnen- en buitenland blijven we er in slagen om jaarlijks te groeien.

Interessante ligging

Onze productie is gelegen nabij het station van Roeselare, ideaal om files te vermijden. Kom je toch met de auto, de op- en afritten van de autosnelwegen richting Kortrijk of Brugge zijn 10min verderop. Uiteraard verwelkomen we fietsers met een ruime fietsenstalling en het Roeselaarse stadscentrum is dichtbij voor aankopen of een terrasje te doen.

Nieuwste technologieën

Binnen Maselis zijn we steeds op zoek naar de nieuwste technologieën op de markt om onze kwaliteitsstandaard te verhogen, moeilijke of repeterende taken te automatiseren en onze groei te helpen vooruitduwen. Industrie 4.0? Wij zijn al begonnen!

Bekijk onze vacatures

Ben jij ook 100% graandioos?

Bekijk onze vacatures

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!