“Constructieve verstandhouding met de vakbond”

Een vakbondsafgevaardigde die lovend spreekt over de bedrijfsleider, het is geen alledaags gegeven. Stefaan is misschien wel de uitzondering die de regel bevestigt. “De werknemers lopen hier tevreden rond en de directie blijft investeren in veiligheid en comfortabel werken. In constructieve dialoog met de vakbond.”

Geprezen voor netheid

Meer dan 20 jaar geleden ging Stefaan bij Maselis aan de slag als operator in de extrusie-afdeling. Zowat 10 jaar terug maakt hij de ommezwaai naar een functie als verantwoordelijke voor de interne hygiëne. Hij is ook verantwoordelijk voor machine-inspecties en ongediertebestrijding. Belangrijk in een bedrijf waar graanproducten verwerkt worden voor menselijke voeding.

“Samen met 2 collega’s werken we een dagelijks schema af. Naar audits toe is het altijd iets drukker, dat is logisch. Dat harde werk loont ook. We kregen al meermaals te horen dat we één van de netste bedrijven uit de regio zijn. Daar zijn we trots op.”

Maselis is één van de netste bedrijven uit de regio. Daar zijn we trots op.

Stefaan, Vakbondsafgevaardigde

Vlot contact met de baas

Stefaan is vakbondsafgevaardigde. In die hoedanigheid houdt hij er een goede verstandhouding met de directie en de grote baas op na. “Het begrip familiebedrijf is hier geen hol woord. Patrick Maselis zorgt echt goed voor zijn medewerkers. In coronatijden was de steun uitzonderlijk, maar ook daarnaast. Zo stelde hij zelf extra pensioensparen voor zijn medewerkers voor en organiseren ze elk jaar een leuk personeelsfeest. Zonder overdrijven een baas met een gouden hart.”

Naast een mooie verloning en leuke extra’s ziet Stefaan ook in de groei en evolutie van het bedrijf een grote troef. “Met investeringen in de infrastructuur en het machinepark verhoogt de efficiëntie, maar vooral het dagelijkse werk wordt er aangenamer en veiliger op. Daar ijveren we als vakbond voor. Het is fijn om aan hetzelfde zeel te trekken als de directie. Samen verwezenlijken we mooie dingen.”

Ontdek wat de collega's van Stefaan drijft

Waarom kiezen voor Maselis?

Werkzekerheid

Maselis bestaat bijna 200 jaar, met een blijvende honger naar meer granen. Praktisch voortdurend zijn we productiecapaciteit aan het uitbreiden om onze bestaande en nieuwe klanten te helpen groeien. Als producent van basisproducten voor kleine en grote voedingsbedrijven in binnen- en buitenland blijven we er in slagen om jaarlijks te groeien.

Interessante ligging

Onze productie is gelegen nabij het station van Roeselare, ideaal om files te vermijden. Kom je toch met de auto, de op- en afritten van de autosnelwegen richting Kortrijk of Brugge zijn 10min verderop. Uiteraard verwelkomen we fietsers met een ruime fietsenstalling en het Roeselaarse stadscentrum is dichtbij voor aankopen of een terrasje te doen.

Nieuwste technologieën

Binnen Maselis zijn we steeds op zoek naar de nieuwste technologieën op de markt om onze kwaliteitsstandaard te verhogen, moeilijke of repeterende taken te automatiseren en onze groei te helpen vooruitduwen. Industrie 4.0? Wij zijn al begonnen!

Bekijk onze vacatures

Ben jij ook 100% graandioos?

Bekijk onze vacatures

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!