“Technische interesse blijven prikkelen”

In een modern en veelzijdig bedrijf als Maselis heb je als onderhoudstechnieker altijd nieuwe uitdagingen. Vraag het maar aan Danny, al 11 jaar technische krak op de werkvloer. “Initieel zocht ik een job dichter bij huis, in de buurt van Bavikhove. Dit bedrijf leek me meteen de moeite om wat verder te rijden.”

Beter voorkomen dan genezen

Het onderhoudsteam focust vooral op preventief onderhoud van het machinepark en de infrastructuur. Door alles in topconditie te houden, voorkomen Danny en zijn collega’s storingen en onvoorziene stilstanden. Problemen vermijden is nu eenmaal beter dan ze oplossen.

Doet zich toch een storing voor, dan stellen Danny en zijn team alles in het werk om snel terug perfect te draaien. “Soms is de oplossing eenvoudig, andere keren is het complexer. Zelfs na meer dan 10 jaar sta ik soms voor ongekende problemen. Dat houdt het boeiend. De interesse in techniek zat er bij mij al vroeg in en die deel ik graag met nieuwe krachten”, zegt Danny.

Een moderne werkplaats met onze eigen werkbank en gereedschap. Maselis is de omweg waard.

Danny, Onderhoudstechnieker

Overstap naar dagwerk

Na 18 jaar bij een ander bedrijf ging Danny in 2010 op zoek naar een nieuwe job, bij voorkeur in een dagschema. Een Roeselaars uitzendkantoor belde hem op. Hoewel Danny bij voorkeur in de buurt van zijn woonplaats Bavikhove wou werken, ging hij toch eens langs bij Maselis. “Het klikte meteen”, herinnert Danny zich. “Toen ik na 10 jaar wat minder uren wilde doen, bekeek de directie meteen hoe we dat konden invullen. Het was me echt gegund om het wat rustiger aan te doen.”

Vandaag werkt de onderhoudstechnieker 4/5. En dat doet hij naar eigen zeggen in optimale omstandigheden. “Onze uitrusting en technische ruimte zijn echt perfect”, legt hij uit. “Waar het in veel bedrijven materiaal delen is en de technische dienst ergens in een hoekje belandt, hebben we een volwaardige en moderne werkplaats met elk onze eigen werkbank en ons eigen gereedschap. Fijn werken zo.”

Ontdek wat de collega's van Danny drijft

Ben jij ook 100% graandioos?

Contacteer ons

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!