Ontdek de verhalen

Dat het bij Maselis fijn werken is? Zeker! En wie beter om je dat te vertellen dan de mannen en vrouwen die elke dag op de werkvloer staan? Lees over hun ervaringen en schrijf binnenkort je eigen Maselis-verhaal.

Een heerlijke bedrijfscultuur

Bij Maselis verwerken we dagelijks ruwe granen tot ingrediënten voor hoogwaardige voedingswaren. De voorbije jaren kenden we een sterke groei, zonder het familiale karakter te verliezen. Hier kent iedereen elkaar. Operatoren en bedienden, ploegchefs en directie. Die open blik vormt de stevige basis van ons succes. Aangevuld met duurzame zin voor innovatie en een gezonde portie fun naast het werk.

Ook zij pikken hun graantje mee

Heb je de smaak te pakken?

Gecharmeerd door je mogelijke toekomstige collega’s of geprikkeld door de familiale sfeer op onze werkvloer? We kunnen altijd nieuw talent en gemotiveerde krachten gebruiken.

Als nieuwkomer bij Maselis word je meteen warm omringd. Je doet nieuwe kennis en vaardigheden op, krijgt een mooie verloning en leuke extra’s. Met een job op maat van jouw kunnen.

Bekijk onze vacatures

Ben jij ook 100% graandioos?

Contacteer ons

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!