“Nog geen seconde spijt van vaste job na vakantiewerk”

Dat een vakantiejob soms de vliegende start is van een succesvolle carrière bewijst Eline. In 2001 spendeerde Eline een deel van haar zomervakantie als jobstudent bij Maselis. Enkele maanden later, in het eerste trimester van haar laatste jaar accountancy-fiscaliteit werd ze gebeld. Of ze na haar eindexamens wou starten?  Ruim 20 jaar later staat ze nog steeds achter haar volmondige ‘ja’ van toen.

Onmisbare schakel

Als binnendienstmedewerker is Eline een onmisbare schakel in de dagelijkse productie van ingrediënten op basis van granen voor de voeding. Ze maakt de plannen voor de aanvoer van grondstoffen per boot, verwerkt en controleert de verkooporders, en maakt de facturen op. Om maar enkele van haar belangrijke taken op te noemen.

“Die grote variatie houdt de job boeiend,” zegt Eline, “zelfs na al die jaren. Bovendien ben ik leergierig. Ook de digitalisering van het bedrijf was dus een fijne uitdaging.

Wederzijds respect motiveert om het beste van mezelf te geven.

Eline, drijvende kracht op de binnendienst

Wederzijds respect

In 2001 nam Eline als jobstudent de taken op zich van een geroutineerde medewerker die met verlof ging. Een vuurdoop van formaat. “Ik begon vol goede moed en had de complexiteit misschien een beetje onderschat, maar ik groeide in mijn werk. Na een maand te proeven van het echte leven had ik de smaak te pakken. Toen ik aan het begin van mijn laatste jaar een job aangeboden kreeg direct na mijn afstuderen, zag ik dat meteen zitten.”

Vandaag zijn dezelfde troeven die toen overtuigden nog steeds actueel. “Als jobstudente voelde ik me al gewaardeerd en dat is nog steeds zo. Het wederzijds respect motiveert om altijd het beste van jezelf te geven. Natuurlijk is er af en toe gezonde stress, maar dat hoort erbij. Ik hoop hier nog lang op post te blijven.”

Ontdek wat de collega's van Eline drijft

Ben jij ook 100% graandioos?

Contacteer ons

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!