“Delen in het succesverhaal”

Edwin is met meer dan 20 jaar op de teller een van de vaste waardes bij Maselis. Toch herinnert hij zich nog het prille begin van zijn carrière daar. “Vanaf dag 1 voelde ik me hier oprecht gewaardeerd. Welke functie je ook uitvoert: je bent meteen volwaardig lid van de Maselis-familie.”

Grondige kwaliteitscontrole

Als procesoperator bewaakt Edwin mee de kwaliteit van de ingrediënten die Maselis aflevert aan zijn klanten. Met staalnames en kwaliteitscontroles gaat hij na of producten aan de juiste parameters voldoen. Ook voor de belading van de vrachtwagens legt hij de grootste nauwkeurigheid aan de dag.

“Dat doe ik natuurlijk niet alleen”, vertelt Edwin. “We werken met 4 personen in onze ploeg. Mijn collega’s van andere nationaliteiten spreken ook goed Nederlands. Vlotte communicatie is cruciaal om correct en veilig te werken. Samen komen we tot het beste resultaat.”

Waardering en een mooie verloning, vanaf dag 1.

Edwin, Procesoperator

Een modern bedrijf

Maselis is de laatste jaren sterk gegroeid. Het is geëvolueerd tot een modern bedrijf, met hoogtechnologische machines en een sterk gedigitaliseerde workflow. “Toen ik hier begon waren er nog geen computers in de productie”, herinnert Edwin zich. “De aanpassing naar een digitale, geautomatiseerde manier van werken verliep gelukkig vlot. Wie toch een vraag of probleem heeft, vindt veel informatie in ons documentatiesysteem. Die doorgedreven digitalisering maakt het mogelijk om bij problemen sneller en eenvoudiger in te grijpen. Dat maakt het werk een pak gemakkelijker.”

Ontdek wat de collega's van Edwin drijft

Ben jij ook 100% graandioos?

Contacteer ons

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!